top of page

'Worden handjes duurder dan hersenen?' En wat brengt 2024?


We zijn inmiddels 3 maanden onderweg in 2024 en gelukkig neemt de hectiek van eind 2023 een beetje af. Er is weer tijd om andere zaken op te pakken..



Kennis heb je nooit te veel

Het belangrijkste voor een installatiebedrijf is vakkennis en kunde. Als dit niet op orde is dan gaat er iets niet goed. Daarom blijft dit bij ons prioriteit nummer één! Alle nieuwe medewerkers starten een BBL traject, we hebben interne scholingsgroepen die regelmatig bij elkaar komen en we zijn onlangs een middag bij elkaar gezeten om kennis te delen en van elkaar te leren. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen begrijpt wat de United standaard is. Kennis heb je nooit te veel!



Wij wachten niet met loonsverhogingen

Personeel zal altijd een van de belangrijkste onderwerpen blijven voor mij als Algemeen Directeur. Maar wat moet ik hier nu nog over zeggen? Het is allemaal al gezegd en geschreven. Iedereen in de installatiesector staat voor dezelfde uitdaging. ‘Handjes worden duurder dan hersenen’, zegt men weleens. Wie weet is dat zo. Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het personeel dat we hebben. Daarom hebben we per 1 april jl. een loonsverhoging doorgevoerd voor alle medewerkers. We gaan niet wachten op de CAO onderhandelingen, maar geven nu al een loonsverhoging. Gewoon omdat we blij zijn met onze mensen.


Een auto van de zaak voor bouwpersoneel

Veel kantoorfuncties gaan samen met een auto van de zaak. Wij vroegen ons af: waarom kan dat niet voor de bepaalde functies op de bouwplaats? Bij ons kan dat nu dus wel! Als je bijvoorbeeld volwaardig uitvoerder bent kun je, naast de bedrijfsbus, een personenauto van de zaak krijgen. Zover ik weet zijn wij de enige installateur die dat doet…


De United Wintersport

Onze wintersport was weer één groot feest en vooral super gezellig met elkaar. We hebben natuurlijk skiërs en niet-skiërs. De laatste hebben een fatbike tour gedaan en gerodeld. Aan het eind van de dag ontmoetten we elkaar gezellig in Trofana Alm voor de après-ski. En niet geheel onbelangrijk: iedereen is zonder ongelukken thuisgekomen. In 2026 gaan we weer. Wil je mee? Bekijk onze vacatures!


Wat 2024 nog gaat brengen...

We hebben nog veel leuke projecten in het verschiet voor dit jaar. De meeste liggen ook in de buurt van Hasselt, lekker dichtbij huis dus! Op kantoor worden er alweer bouwteamprojecten voor 2025 opgepakt, dus ook dat ziet er positief uit. We zien daarnaast dat opdrachtgevers onze werkmethode steeds beter kennen en ons daarom graag voor een volgend project willen. Wat we beloven, doen we ook! 

bottom of page