top of page

Alweer een jaar voorbij: dit was 2023 voor United.

Het is cliché, ik weet het, maar wat gaat de tijd toch snel! United is inmiddels al ruim 3 jaar onderweg. Er is in die tijd veel gebeurd, zoals je kunt lezen in mijn vorige blogs. Het belangrijkste is natuurlijk de groei die we hebben doorgemaakt: in 3 jaar tijd zijn we gegroeid naar een omzet van 13 miljoen euro!


United is écht verenigd

We vallen in herhaling maar het kan ook niet anders: personeel is en blijft het belangrijkste onderwerp voor ons. Ik ga je echter niet weer vertellen dat we altijd wel nieuw personeel kunnen gebruiken. Ik wil deze keer met je delen wat er is geschreven over het United Team op LinkedIn door iemand die op bezoek was. Het is een groot compliment om te horen dat waar wij naar streven ook echt wordt gezien in de praktijk.

De hectiek van de laatste loodjes

De laatste weken van het jaar brengt traditioneel de nodige hectiek op de projecten. Alles moet nog even gebeuren vindt de opdrachtgever. Zoals de gehele markt ligt ook voor ons goed personeel niet 'voor het oprapen', en zijn ook goede inleners niet gemakkelijk te vinden. Er moet daarom geschakeld worden. Weer zien we hoe sterk ons team is en dat we het keer op keer samen waarmaken. Kantoorpersoneel gaat geheel vrijwillig naar de bouw om te helpen. We mogen trots zijn op elkaar!


Een succesvolle kennissessie

De kennissessie die we dit jaar hebben georganiseerd voor onze opdrachtgevers was een groot succes. We hebben kunnen bijpraten over de dingen die ons te wachten staan en waar we tegenaan lopen. In 2024 gaan we per opdrachtgever hier meer aandacht aan besteden. Kennis delen vinden wij ontzettend belangrijk.


Huisvesting

Zoals in de vorige blog al is aangegeven is de nieuwbouw voor United van de baan. We zijn aan het onderzoeken of we een bestaande locatie kunnen kopen. Later meer...


De toekomst van de bouw

Zolang de politiek blijft praten zonder echte acties te ondernemen, is de toekomst onzeker voor iedereen die in de bouw werkzaam is. Wij hebben desondanks genoeg mooie projecten in opdracht waar we onze United Installaties in mogen maken.


Gezelligheid blijft belangrijk

Natuurlijk blijven we in 2024 gezellige dingen doen met ons team. De wekelijkse borrel zetten we voort, de jaarlijkse barbecue blijft bestaan en we gaan weer een paar dagen skiën met z'n allen.


Bedankt voor onderdeel te zijn van United in het afgelopen jaar. We wensen je fijne feestdagen toe en een gelukkig nieuw jaar!

Comments


bottom of page