top of page

United Advisering: kwaliteitsadvies van een installateur

Het is voor onze partners niet nieuw; United Installaties is meer dan een installateur. Wij vinden het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor het proces van A tot Z. Daarom voeren we niet slechts het werk uit, als een ‘gewone’ installateur, maar delen we onze kennis en geven we waardevol advies.


Advies en uitvoering onder één dak

Wij hebben ontzettend veel kennis in huis. Meer dan de meeste adviesbureaus. Wij vinden dat iedereen in de markt toegang mag hebben tot deze kennis. Daarom is United Advisering geboren. Wij zijn er voor iedereen die advies wil hebben op het gebied van nieuwbouw installaties. Het grootste voordeel van werken met United Advisering is dat wij kunnen maken wat wij adviseren. Dat is wezenlijk anders dan een adviesbureau. Wij adviseren wat gemaakt kan worden.


Project filosofie

Om waar te maken wat we beloven voeren wij vrijwel al onze werkzaamheden uit met onze eigen medewerkers. Van A tot Z zijn United mensen aanwezig op de projecten om alles in goede banen te leiden. Geen installateur die het werk aan inleners overlaat en zelf één keer in de week even komt kijken. Wanneer je werkt met United is de kennis aanwezig van Advisering tot Installatie.


Kennissessie voor opdrachtgevers

Voor onze vaste opdrachtgevers hebben we een kennissessie georganiseerd waarin we inzoomen op actuele onderwerpen, zoals; dynamisch stroomverbruik met Ecoforest warmtepompen; de gevolgen voor de installateur in het kader van de Wet Kwaliteitsborging; en hoe je extra punten krijgt voor het verhuren van een woning door slimme installatie oplossingen toe te passen.


De woningbouw in de politiek

Het lijkt inmiddels ook bij Hugo de Jonge te zijn doorgedrongen; zijn beslissingen gaan de woningbouw niet de impuls geven die het nodig heeft. Wij hopen dat het geluid van de markt zal zorgen voor verandering in zijn keuzes. Hij laat immers veel bouwpartijen achter in onzekerheid. Volgens mij is de oplossing simpel: zorg dat beleggers weer gaan investeren in woningbouwprojecten door het puntensysteem los te laten zodat een investering op termijn weer rendabel is.


Een nieuw pand

De gemeente heeft onze keuze voor nieuwbouw gemakkelijker gemaakt. We hebben namelijk 600 vierkante meter minder grond toebedeeld gekregen dan we hebben gevraagd. Dat is te weinig voor ons en daarom is nieuwbouw voorlopig dus van de baan.

Commentaires


bottom of page