top of page

Een update: de groei van United Installaties en de huidige markt


Laten we beginnen met het goede nieuws

We groeien snel en zijn aan het schakelen op deze groei. Zoals het er nu uit ziet gaan we in 2023 starten met de bouw van een compleet nieuw pand. Tot die tijd kunnen we een bestaand gebouw betrekken wat onze prefab hal zal worden. In deze hal is ruimte genoeg om mooi prefab te maken en op te slaan, in afwachting tot het naar de bouwlocatie kan. Er zijn ook extra machines aangeschaft om de hoeveelheid prefab voor de projecten op tijd gereed te hebben en extra aanhangers om het allemaal te vervoeren naar de bouw. Kortom we zijn klaar om door te groeien!


Nieuwe medewerkers

Nu hoor ik jullie denken: hoe ga je dat allemaal maken? Ook op het personele vlak gebeurt van alles. We krijgen veel nieuwe medewerkers die positieve berichten over United Installaties hebben gehoord en graag bij ons willen werken. Sommige omdat ze zij-instromer zijn, maar zeker ook mensen die zichzelf willen uitdagen en kijken waar hun “lat” ligt. En dat kan perfect bij een groeiend bedrijf, er zijn kansen en mogelijkheden genoeg.


Afhankelijkheid van leveranciers

Als installateur zijn we afhankelijk van iedereen die meebouwt aan een project. Vooral onze leveranciers zijn een essentieel onderdeel in deze “trein”. We moeten dus blindelings op ze kunnen vertrouwen, als het gaat om leverbetrouwbaarheid en prijs. Helaas staat dit op het moment op spanning. Levertijden lopen op en de inkoopprijzen gaan door het dak waardoor we dus nog eerder producten moeten bestellen. Het helpt dan dat we een United Installatie maken, met vaste fabricaten en leveranciers.


Boeteclausules en nog meer vertraging

In een van mijn eerdere blogs schreef ik al over boeteclausules en nog meer vertraging. Helaas is de eerste boeteclausule inmiddels een feit. Een aannemer krijgt deze contractueel opgelegd door de belegger. Uiteraard legt deze aannemer de clausule ook door naar ons als partner. Hoe gaan wij nu om met deze clausule naar onze leveranciers? Misschien moet iedereen meer gaan betalen, maar dan wel de lever- en aanwezigheid verplichting duidelijk vaststellen. We moeten samen de “projecttrein” laten rijden zonder stagnatie, alleen dan kunnen we allemaal geld verdienen.


De eerste United Wintersport

We zijn eind maart met het hele United team op wintersport geweest. Zowel de beginners als de ervaren wintersporters in ons team hebben er ontzettend van genoten en we hebben veel lol gehad samen. Het was een succes en voor herhaling vatbaar!Vindt ons op LinkedIn

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Комментарии


bottom of page