United installaties.png

Vacature Werkvoorbereider

martijnachtercomputer-1.jpg

Over de functie

Als werkvoorbereider heb je de nodige kennis van de installatietechniek, beschik je over kennis van Autocad, Stabicad en BIM/ Revit software. Je werkt samen met andere werkvoorbereiders, zodat je er nooit alleen voor komt te staan als er een probleem is. Je zal daarnaast veel overleg hebben met de afdeling calculatie -  hoe is alles vooraf bedacht? Jij werkt dat verder uit tot een gedetailleerd plan voor de uitvoering. Tijdens dit proces heb je intensief contact met de opdrachtgever, leveranciers en onze projectleiders. Zo ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en maakbaarheid van de installatie. Je wordt hierbij uiteraard ondersteunt door een projectleider.

Wie we zoeken

Het belangrijkste is dat jij zin hebt om aan de slag te gaan bij United. Enige ervaring in het voorbereiden van installaties zou mooi zijn maar wij kunnen je ook opleiden tot volwaardig werkvoorbereider. Als jij wil, dan willen wij ook!

 

Heb je al wel voldoende bagage? Dan gaan we jou direct inzetten als senior werkvoorbereider zodat je volledig zelfstandig projecten engineren.

Dit ga jij doen

Het maken van installatietekeningen die voldoen aan wet- en regelgeving

Communiceren met opdrachtgevers, leveranciers en andere afdelingen om maximale snelheid en nauwkeurigheid te garanderen

Het bestellen van (prefab) materialen

Deelnemen aan bouwteams om het project te optimaliseren

Wat je krijgt

Voor kantoor functies hanteren we geen vaste werktijden, je mag het helemaal zelf invullen. Een dag thuis werken kan. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden en als je wil krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Wat bij ons uniek is, is dat je direct een vaste aanstelling krijgt en een gegarandeerde eindejaarsuitkering.

Werksfeer is belangrijk dus organiseren we personeelsuitjes en hebben we wekelijks een borrel waarbij je collega’s kan uitdagen voor een potje poolen of darten.

tekeningen-2.jpg

Waar United voor staat

United Installaties staat voor samen, samen en nog eens samen! United betekent verenigd en dat is hoe we willen zijn en wat we willen uitstralen.  Je wordt onderdeel van een fantastische club waar je gehoord en gezien zal worden. Onze ambitie ligt niet in groeien en veel omzet maken, maar in het hebben van werkvreugde voor iedereen die bij ons werkt. Binnen ons bedrijf hangt een hechte ons kent ons sfeer waarin de (vrijdagmiddag)borrel een belangrijke rol speelt. Onder het genot van een biertje en een potje darten of poolen sluiten we samen de werkweek af.

Wil je solliciteren of heb je een vraag? Neem contact op!

Bedankt voor de inzending!