top of page
United installaties.png
werkplaats-1.jpg

Werkplaats Medewerker

Een dag als werkplaats medewerker

Je zet iedere ochtend een wekker, zodat je om 07.15 in de werkplaats kunt beginnen. Je krijgt van de werkplaats chef door wat er moet gebeuren en je kunt direct aan de slag. Samen met jouw collega's werk je aan de productie van de bouwmaterialen voor al onze projecten. Naast het lekker aan de slag zijn is er ruimte voor gezelligheid. Aan het einde van de werkdag rij je weer moe maar voldaan terug naar huis.

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met zijn handen te werken en het fijn vindt om met techniek bezig te zijn. Inzicht in techniek en de wil om te leren wordt zeer gewaardeerd!

Dit ga je doen

Je gaat in de werkplaats allerlei voorbereidende werkzaamheden doen voor onze projecten. Riool zagen, lijmen, waterleiding in elkaar zetten, verdelers programmeren, warmtepomp panelen in elkaar zetten, etc. Iedere morgen geeft de werkplaats chef aan wat je die dag gaat doen, waarbij hij je uiteraard zal begeleiden.

Wat je krijgt

Je krijg een mooi salaris. Vertel ons wat je wil verdienen! We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden en als je wil krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Wat bij ons uniek is, is dat je direct een vaste aanstelling krijgt en een gegarandeerde eindejaarsuitkering.

Werksfeer is belangrijk dus organiseren we personeelsuitjes en hebben we wekelijks een borrel waarbij je collega’s kan uitdagen voor een potje poolen of darten.

werkplaats-4.jpg

Taken en werkzaamheden

  • Het op een juiste wijze monteren van installatie materialen

  • Leest installatie- en prefab tekeningen

  • Maakt zichzelf vertrouwd met de gereedschappen, instrumenten en andere apparatuur

  • Beperkt verspilling tot een minimum door bewust om te gaan met materialen en voorraden

bottom of page