top of page
bouw2almere-5.jpg

Een werkdag als monteur of uitvoerder bij United

Je zet iedere ochtend een wekker, het tijdstip is afhankelijk van de locatie waar je werkzaam bent. Aangekomen bij je project ga je diverse installatiewerkzaamheden verrichten. Deze zijn grofweg te verdelen in 3 stukjes; riool leggen, voormontage, afmontage. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken krijg je al veel onderdelen mee vanuit de werkplaats. Het freeswerk en boorwerk doen we niet zelf, hier huren we gespecialiseerde bedrijven in. Aan het einde van de werkdag rij je weer moe maar voldaan terug naar huis of naar kantoor voor de wekelijkse borrel.

LEERLING

MONTEUR

Jij hebt nog weinig ervaring maar wel interesse in de techniek en wil graag leren en groeien binnen een jong bedrijf. Je leert actief onder leiding van een monteur zodat jij ook snel zelfstandig aan de slag kan. Als je het leuk vindt zijn er veel mogelijkheden om binnen ons bedrijf door te groeien.

MONTEUR

Je monteert de onderdelen nauwkeurig, grondig en snel volgens voorgeschreven specificaties. Je maakt jezelf vertrouwd met de gereedschappen, instrumenten en andere apparatuur. Samen beperken we verspilling tot een minimum door bewust om te gaan met materialen en voorraden.

UITVOERDER

Jij bewaakt de voortgang van het project en communiceert met werknemers en afdelingen voor snelheid en nauwkeurigheid. Jij leest installatietekeningen en controleert onderdelen. Naast monteren draag jij verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Als uitvoerder heb je een eigen bus waarmee je naar jouw project kunt rijden.

werkplaats-14.jpg

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden die United Installaties doet zijn het aanleggen van verwarming, ventilatie, loodgieter en elektra systemen in nieuwbouw van woningen en appartementen. Deze werkzaamheden voer je uit aan de hand van installatietekeningen en prefab producten. Onze nieuwbouw woningbouwprojecten zijn gelegen op ongeveer een uurtje rijden vanaf Hasselt. Uiteraard houden we rekening met jouw woonplaats.

Tim-1_edited.jpg

Ik ben bij United begonnen als student maar ben snel doorgegroeid tot Voorman. Daarom rij ik nu in mijn eigen bus!

Tim, Voorman

Dit krijg jij van ons

- Direct een vaste aanstelling

- Vertel ons wat je wil verdienen

- Gegarandeerd een eindejaarsuitkering

- Betaald krijgen vanaf het moment dat je thuis de deur uitstapt

- Eigen werktijden bepalen

- Mogelijkheid tot het doen van opleidingen

- Een goede werksfeer en gezellige borrels en uitjes

Wil je direct solliciteren of heb je een vraag? Neem contact op!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page