Meet the team - Rick Postma

Rick Postma is 27 jaar, komt uit Hasselt en is getrouwd met Joanne. Samen hebben zij op 10 oktober 2020 hun eerste kindje Noah gekregen (zie op onze Instagrampagina een lieve foto van pasgeboren Noah).


Rick’s functie is op papier werkvoorbereider, maar hij is vooral bezig met regelgeving en technische zaken. Wanneer zijn collega’s een vraag hebben over de techniek of over de regelgeving kunnen ze deze bij hem neerleggen. Daarnaast is hij momenteel bezig met het aanvragen van de certificering en het uitzoeken van meetapparatuur welke nodig zijn om de kwaliteit van onze werkzaamheden en installatie te waarborgen.


Naast tijd doorbrengen met zijn kersverse gezin, vind hij het ook leuk om de gezelligheid op te zoeken met vrienden. Rick houdt van klussen, en helpt zijn vrienden daar ook graag bij (met na afloop natuurlijk een gezellig biertje). Naast klussen is hij regelmatig te vinden op zijn racefiets of leest hij een boek.


Rick hoopt dat iedereen zich bij United gewaardeerd voelt, zichzelf kan zijn, en zich kan blijven ontwikkelen. “Ik hoop dat we in de toekomst de stijgende lijn kunnen vasthouden, ons kunnen blijven ontwikkelen en samen mooie projecten neer te zetten”.

73 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven