Meet the team - Edward Pluim

Vandaag is één van onze senior werkvoorbereiders aan de beurt, Edward Pluim. In de breedste zin van het woord gaat Edward installaties ontwerpen, tekenen en moduleren. Hij zorgt dat de bouwkundige voorzieningen er op de juiste plaats in komen en aan de hand daarvan maakt hij prefab tekeningen. Tevens geeft hij, wanneer nodig, advies aan calculatie of de directie.


Edward is 47 jaar, woont met zijn vrouw in Lemelerveld, en heeft een zoon en dochter, genaamd Yorn en Minke. Naast zijn werk lost hij graag kruiswoordpuzzels op. Tegenwoordig doet hij dat niet meer in boekjes, maar digitaal. Twee jaar geleden is hij zelf gestopt met voetbal maar kijkt hij er altijd nog graag naar. Ook volgt hij de grote wielerrondes op de voet, en kijkt hij graag naar darten.


Edwards verwachtingen van United hebben vooral te maken met vertrouwen in elkaar. Daar ligt de basis van alles! Het mooiste om te bereiken is dat we elkaar dusdanig scherp houden dat we op een gegeven moment alleen nog maar over de kleinste dingen lopen te zeuren, omdat alles bijna perfect gaat. Op persoonlijk vlak vindt hij het leuk om een structuur neer te zetten wat afgestemd is op onze aannemer/opdrachtgever. Dat is hem ook wel een beetje op zijn lijf geschreven.

55 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven