Meet the team - Arjan Kolk

Onze allereerste introductie post wordt afgetrapt door Arjan Kolk. Arjan omschrijft zichzelf als allrounder; schilder, tuinier, klusjesman… Bij United staat hij beter bekend als calculator (meer-en minderwerk). Tevens gaat hij zich bemoeien met het inkopen van sanitair, centrale verwarming, en dergelijke.

Arjan is 41 jaar, en heeft samen met zijn vrouw twee kinderen genaamd Zenna (4) en Otis (1,5). Zijn hobby’s? Dat is er eigenlijk maar 1! VOETBAL. Hij speelt zelf nog zaalvoetbal bij SC Genemuiden 1, en staat op het veld bij de 35+ groep. Daarnaast is hij ook nog trainer van SC Genemuiden JO13-1. Daar heeft hij ook veel plezier in, en hoopt de pupillen elke week wat bij te leren.

Zijn verwachtingen van United vindt hij lastig te omschrijven. “Hopelijk maken wij er met zijn allen iets succesvols van” We beginnen op nul, maar uiteindelijk gaat er een mooi bedrijf ontstaan waar iedereen zich hopelijk thuis voelt. Happy bij het samenwerken in vertrouwen, samen zijn, samen nadenken over mooie installaties, maar ook samen een borrel drinken of activiteit organiseren.


Just do it. TOGETHER.

174 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven