top of page

Het ontstaan van United Installaties

United Installaties is ontstaan omdat we het anders willen doen. We zijn jong als bedrijf maar ervaren in het vak en dat willen we graag met je delen. Middels blogs maak je kennis met onze visie en ideeën over personeel en bedrijfscultuur maar ook onze kennis en kunde over techniek en duurzaamheid.


Het anders doen

We zijn nagenoeg allemaal uit onvrede vertrokken bij een landelijke installateur. Het zekere inruilen voor het onzekere vergde moed maar toch hebben we het gedaan. We zijn namelijk vastberaden om het anders te doen. Voor ons betekent dat vooral dat we het samen willen doen. We hebben elkaars kennis en visie nodig om het beste resultaat te behalen. En een hechte samenwerking met partners, zoals opdrachtgevers en leveranciers, is minstens zo belangrijk. Vanuit de gedachte dat we alles ‘united’ oftewel ‘samen’ moeten doen zijn we United Installaties gestart.


Een compleet product

Bij United Installaties krijg je niet simpelweg een installateur die ‘handjes levert’. De klant koopt bij ons een compleet product dat wij volledig uitdenken. We zijn meedenkers die trots zijn op ons product, we gaan ver in kennis en kunde en geven óók ongevraagd advies want wij leveren alleen het beste resultaat volgens de United standaard. Met een United Installatie ben je verzekerd van een product waar duurzaamheid, kwaliteit en prijs gewaarborgd zijn. Eigenlijk is het heel simpel: wat wij doen is gewoon ‘f*cking goed’, want alleen dat is goed genoeg voor onze klanten.


Een jaar United

Het starten van een eigen installatiebedrijf is natuurlijk spannend. We zijn ontzettend gedreven en hebben passie voor ons vak. Daardoor kunnen we zeggen dat nu, bijna een jaar later, het super goed gaat. We hebben in een jaar tijd al veel te vieren gehad. Van de opening van ons kantoorpand tot de eerste opdrachten en meerdere nieuwe werknemers… We zijn hard gegroeid, en dat doen we nog steeds. We gaan je meenemen in de uitdagingen, problemen, keuzes en alles wat nog meer op ons pad komt via blogs.

Comments


bottom of page