LOGO LETTERS ZAND_Tekengebied 1.png

Ons team

martijn-2_edited.jpg

Martijn van der Klocht

Directeur

-

edward-1.jpg

Edward Pluim

Senior werkvoorbereider

Edward ontwerpt, tekent en moduleert installaties. Tevens geeft hij, wanneer nodig, advies aan calculatie of de directie. 'Het mooie is dat we elkaar vertrouwen want dat is de basis van alles. We houden elkaar ook zo scherp dat we alleen nog over details 'zeuren'. De rest is al perfect.'

Edward is een voetballiefhebber en volgt wiellerrondes en dart wedstrijden op de voet. Daarnaast lost hij graag kruiswoordpuzzels op.

Rick Postma

Werkvoorbereider

Rick is vooral bezig met regelgeving en technische zaken. Wanneer zijn collega’s een vraag hebben over de techniek of over de regelgeving kunnen ze deze bij hem neerleggen. Rick hoopt dat iedereen zich bij United gewaardeerd voelt, zichzelf kan zijn, en zich kan blijven ontwikkelen

In zijn vrije tijd brengt Rick graag tijd door met zijn kersverse gezin en vrienden. Hij klust graag, zit regelmatig op de racefiets of is met zijn neus in een boek te vinden.

fernanda-1_edited.jpg

Fernanda Heutink

Administratie

Fernanda is onze administratieve heldin. Ze houdt zich bezig met diverse administratieve werkzaamheden. 

'Iedereen doet zijn ding en werkt hard maar er is ook ruimte voor humor en gezelligheid. Daardoor blijft iedereen scherp, gemotiveerd en enthousiast wat veel werkplezier oplevert.'

In haar vrije tijd voetbalt Fernanda en staat ze langs het veld bij haar kinderen. Daarbij houdt ze ook van de gezelligheid van de derde helft.

DSC03192-2.jpg

Giliam Bruggink

Projectleider

Als projectleider begeleid Giliam de bouwwerken van de fundering tot aan de nazorg. Hij  zorgt dat de monteurs en het materiaal tijdig aanwezig zijn zodat de werkzaamheden het meest efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

Na een werkdag gaat Giliam graag mountainbiken, hardlopen of naar de sportschool. Daar naast is hij actief bij de voetbalvereniging, onder andere als coach.

wim-3_edited.jpg

Wim van der Linde

Hoofd uitvoerder

-

jeroen-1_edited.jpg

Jeroen van der Heijden

Voorman

-

Tim-1_edited.jpg

Tim van der Linde

Leerling monteur

Tim werkt bij ons als BBL student. Hij doet de opleiding werktuigkundige installaties. Hij vind het leuk om bij United installaties te werken omdat hij een goed beeld krijgt van de verschillende facetten op de bouw en een goed toekomst perspectief krijgt.

 

'De werk sfeer binnen het bedrijf is super goed. Ik heb leuke collega’s die elkaar helpen. Ik vind mijn werk bij United leuk omdat ik hier veel kan leren.'

gerrald-1_edited.jpg

Gerrald Beens

Werkplaats- / Magazijnmedewerker

Gerrald is sinds kort werkzaam bij United Installaties als werkplaats- / magazijnmedewerker en zal in de toekomst het eerste gezicht zijn van het magazijn. In deze functie zit genoeg uitdaging in om mijzelf te ontwikkelen binnen dit bedrijf.

'We zijn een jong, gedreven en gezellig team. We zijn ervoor elkaar, en dat merk je ook. Dit samen met de uitdaging in mijn werken zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier aan het werk ga.'

jacco-2.jpg

Jacco van Dam

Interim adviseur

-

Image by Scott Graham

Arjan Beens

Interim Technisch Directeur

Arjan houd zich bezig met alles wat we bij United met onze handen maken. Hij geeft leiding aan de werkplaats, het magazijn en de gehele bouwploeg. Hij begeleid daarnaast ook een aantal projecten in de rol als projectleider. Hij zorgt ervoor dat de werkzaamheden het meest efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

Arjan brengt graag tijd door met zijn vrouw en 3 zoons, hij is trainer/coach bij de plaatselijke voetbalclub en speelt marathon wedvluchten met zijn postduiven.

arjan-1_edited_edited.jpg

Arjan Kolk

Calculator / werkvoorbereider

Arjan is calculator en houdt zich bezig met de inkoop. 'Hopelijk gaan we samen United succesvol maken. We begonnen op nul maar uiteindelijk gaat er een mooi bedrijf ontstaan waar iedereen zich hopelijk thuis voelt.'

Naast zijn werk en gezin heeft Arjan eigenlijk maar één grote hobby: voetbal. Hij speelt zelf graag en is trainer van een jeugdteam.

emiel-1_edited.jpg

Emiel van Dijk

Senior werkvoorbereider

Emiel ontwerpt installaties voor woningen en zorgt ervoor dat deze technisch aan de huidige regelgeving voldoen. 'Ik vind het fijn dat we elkaar kunnen vertrouwen en kunnen zeggen wat we vinden.'

In zijn vrije tijd is Emiel te vinden op de racefiets, langs het voetbalveld om het team van zijn zoon te trainen of voor een dartbord met een groep vrienden.

ferdinand-1_edited.jpg

Ferdinand Siebrand

Hoofd uitvoerder

Ferdinand is voornamelijk op de bouwplaats te vinden  om alles in goede banen te leiden en te houden. Dit doet hij in samenspraak met zijn collega’s op kantoor en iedereen op de bouw.

'In de toekomst verwacht ik een gezellige werksfeer samen met alle collega’s op de bouw, maar ook binnen op kantoor'.

Een hobby’s is geocaching; een spel waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger om een zogenoemde cache te vinden. 

harmp-1_edited.jpg

Harm Pleijzier

Hoofd uitvoerder

Als uitvoerder hoopt Harm nog veel mooie projecten te mogen realiseren. 

'We houden elkaar scherp en hebben een bulte schik met elkaar. Dat vind ik leuk aan mijn werk bij United.'

In zijn vrije tijd houdt Harm van motorrijden en darten en drinkt hij graag een speciaalbiertje.

harmbruintjes-1_edited.jpg

Harm Bruintjes

Monteur

Als jonge monteur bij United doet Harm veel loodgieterswerk. Hij vind het fijn om van begin tot eind aan een project te werken.

 

'Ik doe mijn werk met veel plezier want we zijn een gezellige ploeg collega's bij elkaar.'

daani-1.jpg

Daani Zuidhoek

Werkplaats- / Magazijnmedewerker

Daani is bij ons werkzaam als werkplaats- / magazijn medewerker. Toen hij bij ons binnenstapte had hij nog geen vakkennis maar wel enorm veel zin in een nieuwe uitdaging.

'Ik had nog geen ervaring in het vak maar al snel kwam ik erachter dat ik het werk heel leuk vind. Nóg leuker dan gedacht.'