top of page
kantoorpand-4.jpg

FIJN DAT JE EVEN KOMT KIJKEN!

Wij zoeken monteurs en leerling-monteurs die zich thuis voelen bij United Installaties

Zoals de kop het al zegt, we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij United Installaties. Bij ons team en bij onze opdrachtgevers. Wij vinden teamwork nl. ontzettend belangrijk. Vind jij dat ook? Twijfel dan niet langer, vul je gegevens (in 15 sec. klaar) in en ga een vrijblijvende kennismaking met ons aan. Gewoon van mens tot mens. Niks spannends aan. En misschien ben je dan binnenkort wel onze collega!

Laat hier je gegevens achter

Wat ons anders maakt, althans dat vinden wij…

Wil je weten hoe wij het anders aanpakken dan andere installatiebedrijven? Lees dan hieronder rustig eens door wat ons anders maakt. Overtuigd? Laat dan alsnog je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking. Het kost je slechts 15 seconden.

Oprechte aandacht voor elkaar

Wij vinden oprechte aandacht voor elkaar, waardering, een goede sfeer en leuk & uitdagend werk belangrijk.

Leuke klanten en schuine grappen

We houden van leuke klanten, mooie projecten, potje darten en een goeie schuine grap 😁

Meer tijd met je kinderen

Onze collega’s hebben zelf ook koters rondlopen (thuis dan 😉) dus wij begrijpen waar je het voor doet. Wij geven je de ruimte om tijd door te brengen met je kinderen.

Betaald worden vanaf je eigen voordeur

Betaald krijgen vanaf het moment dat je thuis de deur uitstapt. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Maar is niet normaal bij iedere werkgever. Bij ons is dat wel normaal.

Direct zekerheid met een vaste aanstelling

Zekerheid in je werk, dat krijg je bij ons. Direct een vaste aanstelling. Als blijk van vertrouwen zodat jij met zoveel mogelijk plezier naar je werk kunt.

Laat hier je gegevens achter

Soms is het best wel spannend...

We kennen dat gevoel. Soms is het best spannend om te proeven aan een volgende stap. Twijfel je, vind je het eng om je baan op te zeggen of is er iets anders waar je mee zit? Stuur dan even een mail naar Giliam op vacature@unitedinstallaties.nl en laat weten waar je mee zit. Uiteraard vertrouwelijk, we gaan netjes met jouw informatie om.

bottom of page