top of page
kantoorpand-4.jpg

OVER ONS

United Installaties is op 13 juli 2020 opgericht. Wij hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek, en vonden het tijd om voor onszelf te beginnen. 

U kunt ons inschakelen voor W- en E installaties in woningbouw en appartementen gebouwen met bijbehorende parkeergarages en commerciële ruimten. Of het twee woningen zijn of honderd, wij helpen u graag met een comfortabele, duurzame en betrouwbare installatie.

United Installaties heeft de kennis en kunde om mee te denken met haar opdrachtgevers. Het advies, ontwerp, installatie en onderhoud doen we graag voor u, waarbij we een adviserende rol aan de voorkant van het gehele proces innemen. De installaties van United zijn met kennis van de branche, zorgvuldig samengesteld in samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers. Onze klanten kunnen dus ook vertrouwen op het meest zorgvuldig samengestelde product dat de markt te bieden heeft. Doordat we vaker "dezelfde" duurzame installatie oplossingen toe passen, creëren we een repeterende werking. De faalkosten zijn hierdoor nihil. Je koopt als het ware een "United Installatie".

 

Samen met onze opdrachtgevers willen wij letterlijk en figuurlijk iets moois neerzetten. Daarbij zijn we af en toe hartstikke eigenwijs als het gaat om ons vak, omdat we overtuigd zijn van onze kennis en kunde. Daarom staan wij ook 100% achter ons product. We hechten ook enorm veel waarde aan langdurige partnerschappen met opdrachtgevers en leveranciers. Op deze manier kunnen we de eventuele 'ruis' er zo veel mogelijk uithalen. Door ons gezond verstand aan te blijven spreken, houden we onszelf scherp. 

Expertise

EXPERTISE

BUBBEL KLEIN_Tekengebied 1.png
werkplaats
KENNIS & KUNDE

De beste zijn in ons vak: dat vinden wij belangrijk. Onze werknemers hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in de installatietechniek. Aan kennis en kunde zal het bij ons niet ontbreken. BIM is voor ons bekend terrein.

BUBBEL KLEIN_Tekengebied 1.png
werkplaats-10.jpg
COMPLEET PRODUCT

United is niet slechts een bedrijf. United is een compleet product. Het is samengesteld uit kennis en kunde, met vaste toeleveranciers en partners die kwaliteit bewezen hebben. We kunnen met die ervaring een 5 jaar all-in garantie geven op onze United installatie.

BUBBEL KLEIN_Tekengebied 1.png
werkplaats-15.jpg
INNOVATIEF

We zijn constant op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen binnen de installatietechniek. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om, samen met onze partners, naar de mogelijkheden van de toekomst te kijken.

TEAM

HET TEAM

martijn-2_edited.jpg

Martijn van der Klocht

Commercieel Directeur

  • Grey LinkedIn Icon
arjan-1_edited_edited.jpg

Arjan Kolk

Werkvoorbereider

  • Grey LinkedIn Icon
emiel-1_edited.jpg

Emiel van Dijk

Senior Werkvoorbereider

  • Grey LinkedIn Icon

WERKEN BIJ UNITED

bussen-22.jpg
bottom of page